Kjøp kunst fra vårt nettgalleri

Henter data...
Ingen planlagte utstillinger, kom tilbake senere...

Se alle våre kunstbilder med innramming, og roter de i 3D

Egne bilder

Last opp ditt favorittbilde, velg innramming, se i 3D eller et rom

Kunstgalleri og rammeverksted

Våre fagfolk i rammeverkstedet har god erfaring med alle typer innramming. Oddvar Olsen & co er en gammel familiedrevet bedrift med mesterbrev. Dette garanterer god kvalitet.

Vi har et godt utvalg av rammelister fra leverandøren, Interart. Vårt rammeverksted kan også være behjelpelige med rens og restaurering av bilder og forgylling gamle rammer.

Oddvar Olsen & co driver et av Norges største kunstgallerier. Vi tilbyr et stort og bredt utvalg kvalitetskunst fra mange av Norges største og beste billedkunstnere. Både originalgrafikk, malerier og andre arbeider utført i ulike teknikker.

Henter data...
Se flere kunstnere
Restaurering

Vi kan reparere skader og fjerne skitt fra gamle og ødelagte malerier.

Tjenester

Se hva vi kan tilby av tjenester

Om oss

Les mer om oss og vår historie

Fagbrev

Vi har fagbrev og lang erfaring fra faget

Åpningstider

Hverdager 10.00 - 16.30
Tordager 10.00 - 17.00
Lørdager 10.00 - 14.00
Søndag stengt

Bilde oppheng

Er du lei av hull i veggene? Med vårt bildeoppheng fra Artiteq slipper du nettopp dette. Artiteq har spesialisert seg på bildeoppheng. Om dere nettopp har flyttet til et nytt sted, er i ferd med renovering eller om dere bare vil ha en enkel måte og henge opp og omplassere bilder på. så prøv vårt bildeoppheng. Det vil bidra til og bevare veggene dine hele og pene i lang tid. Og vil derfor være en langsiktig og god investering.

Fleksibelt system som du kun trenger å montere på veggen en gang. Monteringen er rask og enkel. Click Rail er tilgjengelig i tre ulike varianter. Hvit, aluminium og grunning (overmalbar)

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Legg igjen ditt navn og epost adresse
Så får du informasjon om nye bilder som vi legger ut i vårt nettgalleri